om oss

Kungsbacka


 _______________________________________________________________________________________________________________________

Jennie Zaar är delägare i Tassarnas med dess pälsvårdsserie och driver salongen i Kungsbacka. Efter omskolning från lärare till hundfrisör har hon 2017 deltagit i landslaget i hundfrisering. Under åren har Jennie deltagit i flertalet workshops och seminarier för olika hundraser och katter. Hon tävlar kontinuerligt i hundfrisering i Europa, främst med raserna West Highland White Terrier och Pudel. Klipper eller trimmar gärna enligt rasstandard men tycker även att det är kul att vara lite kreativ om kunderna så önskar.

Anneli Söderlund har strävhåriga hundar som sin specialitet. Trimma terriers började hon med redan som tonåring, både för vardagshunden och utställninghunden.

Hon har erfarenheter och framgångar i utställningsringen och internationella hundfrisörtävlingar. 2016 vann hon Best in Show på My Dogs Hundfrisörtävling och blev även utnämnd till Bästa svenska hundfrisör det året.

Under flera år bedrev Anneli uppfödning av West Highland white Terrier under prefixet Kennel Gategatt.

Ann-Christin "Anki" Johansson

Amanda Bernhed Uhlén äger en West Highland White Terrier och ett gäng Phalèner, som hon även föder upp under prefixet Noble Nadirs. Utbildades till hundfrisör under 2012-2014 på Trimkompaniet i Morgongåva som varvades samtidigt med jobb på hundcenter som hunddagisfröken och hundfrisör. Hon tar emot alla hundraser och även katter.

 

Amanda har tävlat i hundfrisering i Sverige, Norge och Belgien i klassen "Handstripping" med vinster i Openclass och Beginners. 

Emma Karlsson har gått sin utbildning här hos oss på Tassarnas Trim och Spa i Kungsbacka. På fritiden håller hon på mycket med musik och sin egna hund Junis som är en Engelsk springer spaniel tik. Emma trimmar och klipper de flesta raser till vardagsfrisyrer enligt rasstandard eller önskemål.

Veronica "Virran" Tuszkay

 _______________________________________________________________________________________________________________________

Långedrag

 _______________________________________________________________________________________________________________________

Eik Arnarsdóttir är ägare av Tassarnas Trim och Spa i Långedrag. Har genomfört 3 av 6 prover hos IPG (international professional groomers). Hon har tävlat i klipptävlingar först och främst med pudel och även i salong klass, har erfaranhet av många olika pälstyper 

Carina "Cina" Fransson gick sin utbildning hos Tassarnas Trim och Spa, Deltagit i flera semenarier och har erfaranhet av många olika pälstyper, Tar även emot katter för frisering och badning.

Malgorzata "Maggan" Barańska har jobbat som hundfrisör i 11 år. Ägde sin egen salong i polen i 10 år. Har stor erfarenhet av många pälstyper, tycker mycket om vardags Yorkshire Terrier. Har deltagit i många semenarier på olika raser. 

Tova Rud utbildar sig hos Tassarnas Trim och Spa, har deltagit i ett Westie semenarie.

Tassarnas på Facebook


 

© 2018 -  Tassarnas Trim & Spa • Göteborg Långedrag • Kungsbacka • Innehåll (sitemap)